Sungurlu Belediye Başkanımız Muhsin Dere 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı.

Kaymakamımız Sn. Mutlu Köksal, Cumhuriyet Başsavcımız Sn. Suat Arslan, Ağır Ceza Reisi Sn. Ulaş Ozan Karakaya, Yarbay Sn. Serhat Doğusoy, İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Sn. Görkem Güncan ve İlçe Protokolümüzün katılımlarıyla gerçekleşen törenin ardından Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğimizi ziyaret ettik.

Dernek Başkanımız Sn. Seyfi Keyvanoğlu’na nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor; bu vesileyle tüm kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü tebrik ediyorum.

Önceki Belediye Başkanımız Muhsin Dereve Yardımcımız Sn. Ahmet Haşim Özsaray, Oda Başkanlarımız, Muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle birlikte, Akyol İnşaat Yapı Market işletmesinin açılış törenine katıldı.